Projecten

3

Deinze

Met trots presenteren we ons nieuwste project in het hart van Deinze, langs de schilderachtige Leie. Met drie unieke gebouwen die de skyline van Deinze opnieuw definiëren.

De eerste twee gebouwen stijgen respectievelijk 7 en 6 verdiepingen hoog, met in totaal 52 adembenemende terrassen. Elk terras, een royale 16m² groot, biedt een exclusieve buitenruimte om te genieten van het uitzicht; dit terwijl de hoge buitenboorden van ongeveer 100cm voor privacy en stijl zorgen. Deze terrassen en alle andere betonelementen zijn vakkundig vervaardigd door Qulaco, met een passie voor kwaliteit en duurzaamheid, uit een prachtig ogend wit beton.

Het derde juweel in de kroon, ook met 7 verdiepingen, pronkt met voornamelijk inpandige terrassen omhuld in elegant metselwerk, terwijl de elegantie van het wit beton, kenmerkend voor Qulaco’s vakmanschap, zichtbaar blijft. Deze accenten zorgen zorgt voor een harmonieuze connectie met de andere gebouwen, terwijl het toch een uniek karakter behoudt.

Elk detail, van dekstenen tot raam- en deurdorpels, is zorgvuldig vervaardigd uit hetzelfde verfijnd wit beton door ons, waardoor een esthetisch aangename uitstraling ontstaat.

Project
Besix – Deinze

Type
Terrassen, gevelboorden, betonelementen, dekstenen, raam- & deurdorpels in wit beton

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om uw vragen te beantwoorden. We vinden het geweldig om deel te nemen en u advies te geven bij uw project. We zullen zorg dragen voor de kleinste details.