Over Ons


Ons team van professionals streeft naar excellentie in productie, waardoor het onze missie is om producten van de hoogste kwaliteit te produceren, de norm te stellen voor bouwconstructies die duurzaam zijn

PLANNING

Door onze flexibiliteit zijn wij in staat onze productie af te stemmen op de planning van onze klanten. Hierdoor kunnen wij steeds tijdig leveren zodat de klant geen vertraging oploopt.

KWALITEIT

Onze gehele productie is onderworpen aan een intern controlesysteem, waardoor wij kwalitatief hoogwaardige producten afleveren aan de klant.

COMMUNICATIE

Doorheen het verloop van de projecten zorgen wij voor een continue en up-to-date communicatie met de klant. Hierdoor is de klant steeds op de hoogte van de vorderingen binnen zijn project.

ONS TEAM

Ons team van hoogopgeleide medewerkers is de sleutel tot ons succes. We proberen voortdurend onze klanten de best mogelijke producten te verbeteren, dit begint allemaal met de mensen die we toewijzen om uw project te voltooien. We zorgen ervoor dat we mensen inhuren die niet alleen uiterst gekwalificeerd zijn, maar die op een persoonlijk niveau in ons team passen. We kunnen dus met vertrouwen zeggen dat u de juiste persoon zult behandelen om uw project te voltooien, uw producten te produceren of gewoon om te informeren naar onze diensten.

Roy Quinten

Tekenwerk en algemeen

tel: 0494 626 794

mail: roy@qulaco.be

Jan Latet

Productie, planning en boekhouding

tel: 0468 102 213

mail: jan@qulaco.be

Peter De Bruin

Verkoop

tel: 014 73 87 23

mail: peter@qulaco.be