Begeleiding

Home / Begeleiding

3

Qulaco gaat een stap verder.

Wij geloven in een up-to-date samenwerking die gepast is in de tijden waar in wij zitten. In een evoluerende bouwwereld waar een grote vraag is naar digitalisering zorgen wij dan ook voor een gepaste oplossing om onze klanten hier in tegemoet te komen.

Om deze reden werken we dan ook al onze projecten uit in een 3D omgeving.

Advies van A tot Z

Ons team van hoogopgeleide medewerkers is de sleutel tot ons succes. We verbeteren onze dienstverlening voortdurend om onze klanten de best mogelijke producten en een advies op maat aan te kunnen bieden. Zij staan jou tijdens het ontwerp, het uitvoeren van de werken en de opvolging dus steeds met raad en daad bij en laten niets aan het toeval over. 

3D Design

We werken alle modellen uit in een 3D omgeving. Zo worden alle ontwerpfouten er op voorhand uitgefilterd zodat de productie vlekkeloos kan verlopen. Een gestroomlijnde productie zorgt dan weer voor vlotte en tijdige leveringen. Ook voor jou biedt een 3D Design heel wat voordelen omdat alles tot in het nauwkeurigste detail gecontroleerd en nagemeten kan worden. Conflicten op de werf worden daardoor herleid naar een absoluut minimum.

Verschillende kleuren beton

Wist je dat er een 60-tal combinaties zijn voor de kleur van jouw beton? Zo zorgen we ervoor dat ieder ontwerp ideaal afgestemd wordt op het volledige verhaal.

We gaan dus niet enkel voor kwaliteit, maar ook 100% voor een geschikt design.

DOP

DOP-bestanden, afgekort voor Verklaringen van Prestatie, zijn essentiële documenten in de bouwsector. Ze bieden cruciale informatie over de prestatiekenmerken van bouwproducten, om te zorgen voor naleving van de wettelijke normen.

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om uw vragen te beantwoorden. We vinden het geweldig om deel te nemen en u advies te geven bij uw project. We zullen zorg dragen voor de kleinste details.