3D Design

Home / 3D Design

3

Evolutie in de bouwwereld

Wij geloven in een up-to-date samenwerking die gepast is in de tijden waar in wij zitten. In een evoluerende bouwwereld waar een grote vraag is naar digitalisering zorgen wij dan ook voor een gepaste oplossing om onze klanten hier in tegemoet te komen. Om deze reden werken dan ook al onze projecten uit in een 3D omgeving.

Enerzijds maken wij onze modellen allemaal in een 3D omgeving om onze ontwerpen makkelijker, overzichtelijker en visueler te maken. Dit stelt ons in staat om ontwerpfouten tijdens het ontwerp er uit te filteren en zo de foutenlast in de productie tot een minimum terug te brengen. Dit brengt met zich mee dat de productie gestroomlijnder kan lopen, en dat onze leveringen vlot en tijdig kunnen plaatsvinden

Anderzijds heeft ons 3D ontwerp ook veel voordelen naar onze klanten toe. Zij kunnen ons 3D model in een BIM omgeving intrekken en hiermee kan men 90% van het geheel makkelijk in het BIM bestand visueel controleren, nameten, controleren,..

Klanten die niet in een BIM omgeving werken kunnen bij moeilijke bouwknopen visualisaties opvragen en moeilijke situaties visualiseren. conflicten met 2D architectuur- en stabiliteitsplannen worden ook duidelijk tijdens het ontwerp, waardoor er tijdig op de werf een correctie van het conflict kan gebeuren

We helpen je graag verder.

Qulaco staat klaar om uw vragen te beantwoorden. We vinden het geweldig om deel te nemen en u advies te geven bij uw project. We zullen zorg dragen voor de kleinste details.